Держава та суспільство не здатні замінити теплоту батьківського серця, але вони зобов’язані підтримувати сім’ї і зокрема дітей, батьки яких віддали життя та здоров’я захищаючи незалежність нашої країни. Заради дітей, їхнього майбутнього ми продовжуємо щоденну боротьбу за існування держави.

Вінницька обласна військова адміністрація та Департамент соціальної та молодіжної спільно із Фондом громад «Рідня» та асоціацією «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» завершили чергову акцію «Від серця до серця з любов’ю і підтримкою», спрямовану підтримати дітей Захисників та Захисниць. У рамках її проведення дітлахам передали набори брендового одягу.

У середньому до набору входило від 4 до 7 речей. Кожен із них був індивідуальним і відповідав гендерним та віковим особливостям дитини. Загалом у Вінницькій області такі набори отримали понад дві сотні дітей.

Вінницька обласна військова адміністрація і Департамент соціальної та молодіжної політики вдячні Фонду громад «Рідня» й асоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» за те, що робите наших дітей трішечки щасливішими та закликає інші громадські організації, гуманітарні фонди й об’єднання започатковувати й долучатися до подібних ініціатив.