Минулий тиждень відзначився відразу п’ятьма культурно-мистецькими подіями, до яких долучились родини ветеранів війни. Завдяки зусиллям Управління у справах ветеранів війни Департаменту чвертьсотні представників зазначеної категорії переглянули блискучу комедію із нестандартним сюжетом та бурхливим фіналом «Як виростити чоловіка в домашніх умовах» у виконанні Ірми Вітовської та Олексія Гнатковського.

Крім того, представників родин ветеранів мали змогу переглянути неймовірну виставу із максимальною щільністю сарказму та іронії «Мегери». Це комедія про 60-річних кінодів, яких зіграли неперевершені актори-чоловіки. Обидва культурно-мистецьких заходи відбулися у Вінницькому академічному музично-драматичному театрі ім. Миколи Садовського. Завдяки підтримці компанії «Вінниця Концерт», заходи для родин ветеранів війни є безкоштовними.

Також частина наших дорослих підопічних минулого тижня у стінах Вінницької обласної філармонії ім. М.Д. Леонтовича мала можливість почути Академічний камерний оркестр «Арката», який до свого 30-річчя» підготував для своїх шанувальників грандіозний ювілейний концерт. Вдячні керівництву Вінницької обласної філармонії за співпрацю!

Найменша частина наших підопічних у вихідні переглянула історію про надзвичайні казкові перетворення, яскраві мрії та хвилюючі випробовування, комічні ситуації та ліричні сцени давно відомої, але завжди нової казки про Попелюшку. Обидві вистави у виконанні колективу Вінницького академічного театру ляльок. Щиро вдячні керівництву лялькового театру за безкорисливу підтримку.