Останнім часом Управління у справах ветеранів війни Департаменту соціальної а молодіжної політики ОВА дедалі частіше фіксує випадки надання адвокатами правової допомоги сім’ям загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України в отриманні державної допомоги у розмірі 15 мільйонів гривень. За такі послуги адвокати можуть вимагати оплату в розмірі до 10 відсотків від прописаної в угоді суми. Тобто «адвокатський гонорар» за надані юридичні послуги може сягати півтора мільйона гривень і більше.

Управління у справах ветеранів війни Департаменту наголошує на неприпустимості подібної практики і розцінює її не інакше як порушення принципу доброчесності при наданні правової допомоги, як одного з головних принципів адвокатської етики.

Іінформуємо про те, що державну допомогу, а також допомоги з обласних і місцевих бюджетів можна отримати БЕЗ АДВОКАТА. Для отримання БЕЗОПЛАТНИХ консультацій з питань отримання допомог, оформлення статусів та інших питань, сім’ї загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України можуть звертатися за телефонами Управління у справах ветеранів війни Департаменту соціальної а молодіжної політики ОВА (0432-32-72-37, 068-847-61-84, 063-261-40-86).

За отриманням БЕЗОПЛАТНИХ консультацій вони можуть також звернутися до наших партнерів Вінницького аналітично-просвітницького центру “Ветеранський простір” 067-959-40-65 або на Лінію підтримки Благодійного Фонду «Ветеран Хаб ++ » 067-348-28-68.

Не дозволяйте ошукати себе і ваших близьких!