На початку березня поточного року за підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної військової адміністрації, Вінницькою обласною правозахисною ГО «Джерело надії» в онлайн форматі проведено вебінар щодо виявлення та перенаправлення осіб, які постраждали від торгівлі людьми чи гендерно зумовленого насильства.

Захід відбувся в рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації чи гендерно зумовленого  насильства у Вінницькій області», що реалізується впродовж січня - березня 2023 року за підтримки за підтримки IOM Ukraine та фінансування @Агенства США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна/.

До участі у вебінарі були запрошені відповідальні особи за реалізацію державної політики у сфері протидії торгівлі людьми районних військових адміністрацій та територіальних громад області. Всьго взяли участь 96 осіб.

Під час проведення заходу учасники активно відповідали на запитання модераторів та долучались до обговорення ситуацій торгівлі людьми. 

Організатори заходу ставили за мету охопити найбільшу цільову аудиторію суб'єктів національного механізму взаємодії, які здійснюють заходи з протидії та запобігання торгівлі людьми.