20 лютого 2023 року відбулась зустріч представників Сабкластеру GBV у Вінницькій області та членів Робочої групи з питань запобігання домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі Обласної міжвідомчої ради з питань сім’ї, соціальної підтримки сімей Захисників та Захисниць, інтеграції внутрішньо переміщених сімей (осіб), гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

Основним питанням було підведення підсумків роботи у 2022 році та обговорення спільного проєкту Робочого плану на 2023 рік.

Учасники зустрічі зосередили увагу на важливості підвищення рівня взаємодії між суб’єктами, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі,  стосовно надання допомоги постраждалим особам та обміну інформацією. Також розглянули питання необхідності уніфікації інформації щодо наявних послуг для постраждалих від гендерно зумовленого та домашнього насильства і спеціальних сервісів для включення до системи перенаправлення в регіоні.