Про захист прав і свобод людей та громадян

Директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облвійськадміністрації Світлана Ярмоленко провела зустріч з представниками громадських організацій, які надають послуги з соціально-психологічної реабілітації осіб із залежністю від наркотичних засобів чи психотропних речовин.  На зустрічі також були присутні працівники Департаменту та Вінницької районної військової адміністрації

Під час спілкування опрацювали Спеціальну доповідь Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини «Стан реалізації національного превентивного механізму у 2021 році». Розглянули питання соціального захисту жителів області та дотримання їх прав і свобод.

«Надавачі соціальних послуг області, як державні так і приватні, при наданні соціальних послуг особливу увагу сьогодні звертають на захист людей від будь яких видів жорстокого поводження», - зазначила Світлана Ярмоленко.

За результатами зустрічі окреслили ключові моменти у сфері захисту прав і свобод людини та громадянина, закцентували увагу на важливості надання соціальних послуг відповідно до Державного стандарту.