Вже вчетверте  Департамент соціальної та молодіжної політики обласної військової адміністрації завдяки підтримці Міжнародної організації з міграції проводить чудовий захід для людей поважного віку. Цьогоріч учасниками форуму стали також внутрішньо переміщені особи, які наразі проживають на Вінниччині.

"Наша справа – це турбота про людей старшого віку, адже саме вони зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі. Ми можемо лише здогадуватись, скільки випробувань довелося їм пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які вони несуть через усе своє життя",- зазначила директорка Департаменту соціальної та молодіжної політики ОВА Світлана Ярмоленко,  звертаючись до учасників заходу.

Форум «55+» покликаний популяризувати напрям активного довголіття та здорового старіння, а сьогодні має на меті ще й поглибити знання щодо психологічного розвантаження.

"Важливо, щоб навіть у такі нелегкі часи ми відчували підтримку та увагу один одного",- зауважила Світлана Ярмоленко.

Форум для осіб старшого віку «55+» був насичений продуктивними тренінгами, новими враженнями, цікавими знайомствами та сьогодні об’єднує людей старшого віку з різних куточків нашої країни.