У рамках фіналу фестивалю відбудеться:
- урочистий парад команд-учасників, в якому можуть брати участь необмежена кількість студентів на чолі з керівником команди навчального закладу. ( 20 травня Європейська площа)
- виставка «Європейська освіта» ( 20 травня Європейська площа)
- гала-концерт, в якому можуть брати участь студенти з навчальних закладів України, що представлятимуть номери у наступних жанрах: «КВН», «ВОКАЛ», «ХОРЕОГРАФІЯ», «ОРИГІНАЛЬНИЙ ЖАНР». ( 20 травня Європейська площа)
- проект "Благодійний аукціон побачень" (20 квітня-20 травня)

Організатором фестивалю виступає громадська організація «Всеукраїнське об’єднання Розвиток.Розвиток» на чолі з Ирина Борзова за підтримки Вінницька міська рада, Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА, Відділу у справах молоді та туризму ВМР та Вінницька Молодіжна Рада ВП НМРУ / Vinnytsia Youth Council RB NYCUkraine

РЕЄСТРУЙСЯ НА УЧАСТЬ У ФЕСТИВАЛІ ДО 25 КВІТНЯ
Для участі у фіналі НЕОБХІДНО до 25 квітня на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. надіслати заповнену анкету або принести її особисто за адресою вул. Соборна, 59, (приміщення Вінницької міської ради, цокольний поверх)

Положення про проведення та умови участі - https://goo.gl/0r4V5Y
Завантажити анкету на участь в фестивалі - https://goo.gl/xvP9lf
Завантажити анкету на участь у виставці - https://goo.gl/vf0rek