Регіональна кваліфікаційна комісія з перевірки рівня знань та практичних навичок сільськогосподарських дорадників і сільськогосподарських експертів-дорадників у Вінницькій області повідомляє про проведення кваліфікаційного іспиту на отримання кваліфікаційного свідоцтва сільськогосподарського дорадника, сільськогосподарського експерта-дорадника. Підставою для участі в кваліфікаційному іспиті є проходження навчання (підвищення кваліфікації) з сільськогосподарського дорадництва в Центрі інтеграції з виробництва, підвищення кваліфікації та дорадництва Вінницького національного аграрного університету та отримання відповідного свідоцтва.

Для участі в кваліфікаційному іспиті в Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс» Вінницької міської ради (м. Вінниця, вул. Соборна, 59) подаються наступні документи:

  • заява;
  • анкета;

- копії дипломів, за пред’явленням оригіналу, про отримання повної вищої освіти, наукового ступеня, атестата про присвоєння вченого звання (за наявності такого ступеня чи звання);

- витяг з трудової книжки;

- свідоцтво про навчання (підвищення кваліфікації) сільськогосподарського дорадника (сільськогосподарського експерта – дорадника).

Термін прийому документів 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

 

Кваліфікаційний іспит на отримання кваліфікаційного свідоцтва сільськогосподарського дорадника, сільськогосподарського експерта-дорадника відбудеться 15 листопада 2022 року в 10.00 год. в Департаменті агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації    (м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7). Складання кваліфікаційного іспиту проводиться відповідно до програми, затвердженої наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 08 травня 2007 року № 316 «Про затвердження організаційно-методичних документів з проведення кваліфікаційних іспитів сільськогосподарських дорадників, сільськогосподарських експертів-дорадників».

Секретар кваліфікаційної комісії - Гайдей Віктор Вікторович. Контактний телефон (0432) 66-16-52.