Під головуванням директора Департаменту Олега Сідорова, за участі фахівців Департаменту, представників Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області та Управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області проведено засідання комісії з визначення переліку фізичних осіб, які мають  право на отримання часткового відшкодування витрат на установку індивідуального доїння або (та) холодильну установку для зберігання і охолодження молока.

Комісія створена відповідно Порядку використання коштів обласного бюджету на часткове відшкодування витрат, затвердженого Програмою розвитку особистих селянських, фермерських господарств, кооперативного руху на селі та дорадництва на 2021-2025 роки.

 Розглянуто документи від 23-х власників корів, які придбали у 2022, 2023 роках  установку індивідуального доїння  та звернулись у жовтні поточного року для отримання часткового відшкодування в розмірі 50% від вартості установки. Прийнято рішення про їх включення до Реєстру фізичних осіб, які мають право на отримання відшкодування, на загальну суму 155 тис. грн.

Приймання документів від фізичних осіб буде здійснюватись до 1 грудня поточного року.