Департамент агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації повідомляє, що відповідно до Програми розвитку особистих селянських, фермерських господарств, кооперативного руху на селі та дорадництва на 2021-2025 роки оголошено прийом документів щодо одержання пільгових кредитів особистими селянськими, фермерськими господарствами, сільськогосподарськими обслуговуючими кооперативами та іншими суб’єктами господарювання в сільській місцевості.

Фінансова підтримка надається на зворотній основі у вигляді пільгових кредитів у розмірі, що не перевищує 400 тис. грн. під 6 відсотків річних із забезпеченням виконання зобов’язання щодо повернення бюджетних коштів на строк до 3 років. Пільгові кредити надаються на закупівлю обладнання для зберігання та переробки сільськогосподарської сировини, придбання маточного поголів’я великої рогатої худоби, закупівлю малогабаритної сільськогосподарської  техніки та обладнання.

Суб’єкти господарювання на селі подають у паперовій формі до Комунальної організації «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» заявку та документи у двох примірниках, передбачені пунктом 3.6 розділу ІІІ Правил надання пільгових довгострокових кредитів позичальникам, затверджених рішенням 29 сесії обласної Ради 8 скликання від 30 вересня 2022 року № 415 (зі змінами).

Прийом заявок та документів здійснюватиметься з 11 жовтня 2023 року до 20 листопада 2023 року КО «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву», який розташований за адресою:  м. Вінниця, вул. Соборна, 15 а, кім. 203.

Телефони для довідок: Серпак Людмила Федорівна (представник КО «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» - 0672268266); Гайдей Віктор Вікторович (представник Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації) - 0674302965.