У грузинському закладі «Лезгінка» відбувся другий майстер-клас із приготування традиційних грузинських страв. Цього разу до участі долучилися діти ветеранів, загиблих і безвісти зниклих Захисників України.
Під керівництвом шеф-кухаря юні учасники власноруч готували хачапурі по-аджарськи, відкриваючи для себе кулінарні традиції Грузії. Атмосфера заходу була наповнена теплом, щирістю та взаємною підтримкою.
Такі ініціативи допомагають створювати простір для спілкування, емоційного відновлення й адаптації родин Захисників до мирного життя.
Захід відбувся за сприяння Управління у справах національностей та релігій та Департаменту ветеранської політики Вінницької обласної військової адміністрації.
Ініціатор - голова Ради національно-культурних товариств Вінниччини та Вінницької обласної грузинської громади «Арго» Мерабі Нарсіа.