На офіційній сторінці Подільської Конференції АСД у Фейсбук оприлюднили нові приклади надання благодійної допомоги Збройним Силам України, внутрішньо переміщеним особам, мешканцям звільнених від російських окупантів територій та усім нужденним:

- Проект Hope For Life Ukraine:

"Сумка бойового медика" готова для відправки сан-інструктору Едуарду (відповідь на його прохання про допомогу).

Сумка укомплектована усіма необхідними медикаментами та іншим обладнанням, необхідним для надання невідкладної допомоги на полі бою!

 "Господь моя сила та щит мій, на нього надіялось серце моє, й Він мені допоміг, і втішилося моє серце, і співом своїм я прославлю Його!" Пс.27:7

150 тактичних аптечок укомплектовано для відправки на фронт!

150 людей отримають медичну та духовну допомогу, а також молитовну підтримку, щоб мати надію на життя...

Дякуємо благодійникам за підтримку проекту та волонтерам за співпрацю!

Притч. 24:11: "Рятуй узятих на смерть, і невже відмовишся від приречених на убиття?"

- 8 березня пастори-волонтери Максим та Павло Буга із Переяслава доставили продуктову допомогу у Краматорськ, Слов'янськ та Часів Яр.

570 продуктових наборів, вода та одяг. Також для воїнів доставили окопні свічки, в'язані шкарпетки та вітамінну суміш, яку приготували адвентисти Житомира.

Кошти, які частково покрили витрати на пальне для цієї поїздки, у розмірі 13000 грн, зібрали адвентисти із Вінниці (друга Вінницька громада та молодіжна церква Seven PM). Велика подяка кожному, хто долучився до доброго діла. Підтримуйте волонтерів, піклуйтесь про тих, хто в скруті, допомагайте воїнам!

- На календарі весна, але на дворі ще досить прохолодно. Ось тому не припиняється проект "Зігрій Солдата України" за ініціативою жіночого служіння Подільської конференції Церкви Адвентистів Сьомого Дня

У Соціальному центрі міста Вінниці наші дорогі майстрині в'яжуть шкарпетки для воїнів. До проекту долучаються багато людей. Вони приносять готові шкарпетки, щоб були зігріті ноги тих, хто стоїть на захисті нашої України!

Велика партія шкарпеток відправилась за призначенням

Нехай Господь виповнить бажання сердець всіх українців!

Нехай скоріше настане мир!

- Адвентисти підготували допомогу для військових ЗСУ. В неділю 12 березня через волонтерів на Бахмут було передано «буржуйки», продукти та теплі шкарпетки, які сестри зв’язали власноруч.