В свою чергу, вінничан із Новим Роком привітали Голова правління «Німецько-Український Інформаційно-Культурний Центр» Олександр Шиян та радник Франк Бартоломе:

«- Сердечно дякуємо за вітання. Бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров'я та миру. Гарних святкових днів.»   

Також найтепліші новорічні привітання та побажання вінничанам висловили голова Союзу українців Румунії депутат Микола-Мирослав Петрецький, голова Українського товариства в Стамбулі пані Тетяна Фецан, голова Грузинсько-української культурно-просвіт­ниць­кої організації «Єдність» у м. Батумі пані Наталя Мірошніченко.

«-  Від українства Батумі  прийміть найщиріші вітання з нагоди Нового року та Різдва Христового! Новорічне свято –це завжди нові надії і сподівання, нові життєві задуми і бажання, новий крок у незвідане майбутнє. Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословенням, а очі світяться щастям!

Нехай Новий рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги. Бажаємо, щоб Різдвяна зоря  запалила у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії! Бажаємо домашнього затишку, чудового настрою, яскравої мрії, доброї надії, життєвого достатку, щирої радості та вірної любові!» – привітала пані Наталя Мірошніченко.

Від імені ГО «Рада національних товариств Вінниччини» ми щиро вдячні українцям за кордоном за привітання та бажаємо в Новому Році успішної, плідної й продуктивної співпраці та подальшої роботи на благо усіх наших земляків за кордоном!