Комунальна організація «Спорткомплекс «Здоров'я»

ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ:

Власність:

комунальна, в особі територіальної громади Вінницької області

Рік заснування:  

 1999

 

Загальна інформація:

 НАЦІОНАЛЬНА ПРОГРАМА ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» 

Назва проєкту

Реконструкція будівлі КО Спорткомплекс «Здоров`я» по вул. Якова Шепеля, 23 в м. Вінниці

Замовник

Управління будівництва Вінницької обласної державної адміністрації

Тематичний напрям реалізації проєкту

Проєкт до плану заходів з реалізації стратегії регіонального розвитку. Розвиток спортивної інфраструктури.

Період реалізації проєкту

 2018 -12.2020 р.р.

Область

Вінницька

Район

м.Вінниця

Проектувальник

ТОВ «Будівельна компанія СТАМ»

Підрядник

ТОВ «Будівельна компанія СТАМ»

Експертний звіт

ТОВ "Вінстратегія-будтехекспертиза"  від 27 червня 2019 року №315-19-К

Загальна кошторисна вартість

40210,462 тис. грн.

Джерела фінансування

Державний фонд регіонального розвитку – 36 091,85 тис.грн.

Обласний бюджет – 4 118,612 тис.грн.

 

Будівельні роботи на об’єкті повністю завершено. Для введення об’єкта в експлуатацію залишається частково придбати спортивне обладнання та інвентар (кошти ДФРР передбачено на листопад місяць).

Будівництво об’єкту проведено з дотриманням усіх вимог діючих ДБН і правил.

Корисна площа забудови спорткомплексу «Здоров`я» складає 1859 м2, окремо здійснено покриття і вимощення площею 778м2, а також озеленення площею 548 м2.

Конструктивна схема будівлі вирішена з повздовжніми несучими стінами, товщиною 510мм, просторова жорсткість якої забезпечується сумісною роботою зі збірним з/б перекриттям. Для міжповерхового зв’язку використовуються сходові клітки та пасажирський ліфт в/п 1000кг

Габаритні розміри будівлі складають 35,6 на 23,8 метра та висотою 13,9 метра. Для утеплення використано сучасні енергозберігаючі технології, а саме вікна і двері з енергозберігаючими склопакетами та система вентильованого фасаду, що забезпечить не тільки енергоефективність але й довготривалий естетичний вигляд. Також для опалення передбачено індивідуальний тепловий пункт з ізольованим трубопроводом. Гаряче водопостачання для споживачів передбачено від електробойлерів.

В спортивному комплексі передбачено три спортивних зали: одна на першому поверсі площею 156 м2 і дві на другому поверсі площею 510 і 82,5 м2. Для покриття підлог і зокрема підлог спортивних зал використано якісний лінолеум французької міжнародної компанії Gerflor  з підвищеною зносостійкістю.

Біля залів розташовані душові, санвузли і роздягальні. Окремо передбачено санвузли і душові для мало мобільних груп населення. Також слід зазначити, що передбачені приміщення масажного кабінету і медичної допомоги для визначення фізичного навантаження відвідувачів і при необхідності надання першої медичної допомоги. В холі на першому поверсі передбачено рецепцію, гардероб і місця очікування для батьків. На третьому поверсі розташована коментаторська та суддівська кімната. Для глядачів запроектовано трибуни, які поділяються на три сектора, один з яких передбачено для МГН.

Повітрообмін приміщень розрахований у відповідності до вимог ДБН В.2.2-13 з дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технологічних вимог, норм вибухопожежної безпеки та теплових балансів. Кондиціювання приміщень спортивних залів запроектовано за допомогою підлогово-стельових кондиціонерів.

В будівлі передбачено пожежний водопровід з додатковою пожежною установкою HYDRO, що складається з двох насосів та  автоматичної системи пожежної сигналізації і димовидлалення.

На об’єкті передбачено систему охоронної сигналізації та відеоспостереження.