Про визнання таким, що втратило чинність,

розпорядження голови Вінницької

обласної державної адміністрації

від 03 березня 2021 року № 176

 

Відповідно до статей 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року   № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)», з метою встановлення економічно обґрунтованих тарифів на платні послуги

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

  1. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови Вінницької обласної державної адміністрації від 03 березня 2021 року № 176 «Про затвердження Тарифів на платні медичні послуги, що надаються Комунальним некомерційним підприємством «Гайсинська центральна районна лікарня Гайсинської міської ради», зареєстроване у Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Хмельницький) 19 березня 2021 року за № 16/233.
  1. Департаменту правового забезпечення Вінницької обласної військової адміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію до Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).
  1. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Київ) з моменту його оприлюднення.
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

Начальник Вінницької обласної

військової адміністрації        

  Сергій БОРЗОВ