ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

11.12.2023

Вінниця

№ 79-р

 

Про затвердження Тарифів на платні послуги, які надаються комунальним некомерційним підприємством «Вінницький обласний клінічний шкірно-венерологічний центр Вінницької обласної Ради»

 

Відповідно до статей 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанов Кабінету Міністрів України від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах», від 25 грудня 1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)», з метою встановлення економічно обґрунтованих тарифів на платні послуги

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

  1. Затвердити Тарифи на платні послуги, які надаються комунальним некомерційним підприємством «Вінницький обласний клінічний шкірно-венерологічний центр Вінницької обласної Ради», що додаються. 
  1. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови Вінницької обласної державної адміністрації від 17 квітня 2020 року № 269 «Про затвердження Тарифів на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Вінницький обласний клінічний шкірно-венерологічний центр Вінницької обласної Ради», зареєстроване у Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Хмельницький) 29 квітня 2020 року за № 78/78.
  1. Департаменту правового забезпечення Вінницької обласної військової адміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію до Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).
  1. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Київ) з моменту його оприлюднення.
  2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

Начальник Вінницької обласної

військової адміністрації  

   Сергій БОРЗОВ

 

Завантажити. Тарифи.doc (Розмір - 201КБ)

Завантажити. Додаток.pdf (Розмір - 403КБ)