Начальник ОВА Сергій Борзов привітав з 10 річницею створення Національної гвардії України та вручив нагороди і відзнаки військовослужбовцям Вінниччини.

Очільник області подякував військовослужбовцям НГУ за кожне врятоване життя  та захист цілісності й суверенітету нашої держави.

«Знаю особисто дуже багатьох, хто з перших днів війни, ще з 2014 року, став на захист України. На жаль, серед загиблих є також і нацгвардійці. Світла шана та пам’ять полеглим! Вдячність і слава живим Героям!» - підкреслив Сергій Борзов.

Начальник ОВА вручив високі військові нагороди за сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну та з нагоди 10 річниці Національної гвардії України:

 Орден «За мужність ІІІ ступеня»  - солдату БОБКІВУ Олегу Михайловичу.

Медалі «Захиснику  Вітчизни»: 

  • молодшому сержанту ОЛІЙНИКУ Андрію Анатолійовичу
  • солдату ЗИМІ Віталію Юрійовичу
  • солдату СЕМКІВУ Дмитру Степановичу

солдату СМІРНОВУ Сергію Миколайовичу.

Також Сергій Борзов відзначив Почесними грамотами обласної військової адміністрації та обласної Ради і цінними подарунками двадцятьох військовослужбовців військової частини 3008 Національної гвардії України.

«Святкувати будемо після війни… Побажав усім міцного здоров’я, терпіння у нелегкій службі на благо українського народу, родинного затишку і нашої Перемоги!» - резюмував керівник регіону.