Учні Жмеринського ліцею №6 мають жагу до перемог.

Вони дуже наполегливо тренуються, щоб стати кращими з кращих у проєкті «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги».

У закладі вже сформували 5 команд з різних видів спорту. На шкільному етапі відбулися змагання з футзалу. Сьогодні тренування юних футболістів відвідали народна депутатка України Ірина Борзова та Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна. 

«Сьогодні в Україні на участь у наймасштабнішому спортивному проєкті за ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» зареєструвалися понад 15 000 команд. Серед них більше півтори тисячі – з Вінниччини. І мені приємно, що команди Жмеринського ліцею №6 також змагатимуться! Ви всі – дуже талановиті. Бажаю  весело провести час, гідно представити свій навчальний заклад та здобути перемогу! Я вболіватиму за вас!» - підкреслила Ірина Борзова.

У свою чергу, Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна зауважила: «Ми бачимо як наші команди тренуються, помічаємо азарт та запал дітей, а також зусилля тренерів, вчителів та керівництва навчальних закладів. Переконана, що Вінницька область звучатиме й на всеукраїнському етапі серед переможців!»

Наразі футбольна команда ліцею, яка перемогла у шкільних змаганнях, готується до другого етапу.

Серед юних спортсменів, що готуються до міських змагань  – Артем Мілянський. Він професійно займається футболом уже 6 років. Команда "Мисливці за удачею", за яку грає Артем, перемогла у першому етапі змагань. Хлопцеві вдалося забити у вирішальній грі аж три гола.

Щодо подальшої участі шестикласник не хвилюється, адже має надійних друзів у команді та впевнений, що пліч-о-пліч вони точно зможуть перемогти.

А невдовзі юнаки та дівчата продемонструють свою майстерність з волейболу, баскетболу, черлідингу та спортивного орієнтування.

У наймасштабнішому спортивному проєкті вже зареєструвалися 1523 команди з Вінниччини. Поки що це шосте місце по Україні.  Впевнені, що за тиждень наших команд-учасниць буде ще більше.

Встигніть зареєструвати свою команду до 1 лютого та ставайте кращими. 

Вболівайте та перемагайте!