Начальник ОВА Сергій Борзов провів нараду з керівниками районних військових адміністрацій та очільниками громад.

Під час засідання визначили пріоритетні напрямки, над якими необхідно активно попрацювати у 2024 році.

«Насамперед, це підтримка сімей наших Захисників і Захисниць. Особлива увага – родинам загиблих Героїв та їхнім дітям. Пріоритетом залишається обороноздатність та безпека Вінниччини. Маємо берегти людей, житло, підприємства. Поряд з цим – максимально допомагати нашим воїнам на передовій». – зазначив очільник області.

Також учасники обговорили низку важливих питань, що стосуються охорони здоров’я, зайнятості населення, обслуговування доріг, утримання та стану укриттів.

Сергій Борзов акцентував, що Вінницька область долучилася до масштабного спортивного проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги».

«На сьогодні від нашої області вже зареєструвалося 1425 команд. Тож  необхідно  максимально сприяти на всіх етапах участі команд в районних та обласних змаганнях. Це – престиж Вінниччини і здоров’я молодого покоління! - підкреслив Начальник ОВА. - Важливих питань багато, але вирішувати їх треба оперативно і якісно. Тільки разом, вперто і злагоджено, ми крок за кроком наближатимемо нашу Перемогу!»