Сьогодні Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна взяла участь у нараді з питань ветеранської політики під головуванням Віцепрем’єр - міністерки України – Міністерки з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

Обговорили процес подання документів для отримання грантів на розвиток бізнесу учасниками бойових дій та членами їх сімей через Державну службу зайнятості.

"Вважаємо за необхідне надати можливість подання копій, на рівні з оригіналами, підтверджувальних документів щодо статусу УБД", - зазначила посадовиця.

Також Перший заступник Начальника ОВА доповіла про результати опрацювання питання механізму опрацювання потреб сімей військовослужбовців з військових частин, де проходить експериментальний проєкт із соціального супроводу військовослужбовців та членів їх сімей.

Командування Медичних сил Збройних Сил України поінформували про результати вирішення питання щодо внесення змін вимог до посад у військових госпіталях.

"Продовжуємо скоординовувати усі процеси у ветеранській політиці на всеукраїнському рівні", - резюмувала Наталя Заболотна.