Найбільша несправедливість війни – дитячі страждання…

Українські діти уявляють  своє майбутнє сонячним, світлим і  під мирним блакитним небом!

росія розбиває дитячі мрії дронами і ракетами.

«Сьогоднішнє святкування Міжнародного дня захисту дітей  зіпсувала країна- агресорка.  Вбити дітей у цей день могла лише держава-терорист,- підкреслив Сергій Борзов під час процедури спецпогашення  нової марки «Діти Перемоги малюють Україну майбутнього».

Володимир Шаловінський -  директор АТ «Укрпошта» у Вінницькій області перед початком процедури зазначив, що  Укрпошта презентує цю марку невипадково саме 1 червня – до Міжнародного дня захисту дітей!

Ця марка - благодійна. Вона присвячена дітям, які постраждали від військової агресії.

Сили оборони та безпеки України роблять усе можливе, щоб захисти малечу і забезпечити їм майбутнє без війни!

Майже  на усіх ескізах, які маленькі художники  надіслали для участі у конкурсі  «Діти перемоги малюють Україну майбутнього», домінують жовто-блакитні фарби. Кольори нашого Прапора!

Із  понад 350 дитячих малюнків, були відібрані для фінального голосування лише сім. До голосування долучилося майже півмільйона українців.

Марка «Найзаповітніша мрія» - втілення бажань кожного маленького українця: на фоні блакитного чистого неба та поля стиглої пшениці мати з дитиною після Перемоги України зустрічають батька з фронту.

Ми щиро віримо, що саме так і буде! Українські діти не будуть гинути від ракет, їх батьки повернуться з фронту з Перемогою!