Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов разом із народною депутаткою України Іриною Борзовою відвідали місто Бар, де сьогодні працювала мобільна бригада медиків області.

Важливо, що кожен мешканець громади може зробити чекап організму одразу ж на місці: виміряти тиск, перевірити рівень цукру в крові, обстежитися на гепатити В і С, ВІЛ-інфекцію.

Крім цього, є можливість протестуватися на ковід та зробити від нього щеплення.

Також можна імунізуватися від дифтерії і правця.

Як зазначив очільник області, сьогодні жителі громади отримали необхідні консультації профільних фахівців – онкодерматолога, ендокринолога, терапевта. Під час зустрічі лікарі розповіли відвідувачам і про те, як запобігти розвитку цукрового діабету та гіпертонічних хвороб.

До роботи медичної локації також доєдналася бригада Товариства Червоного Хреста області. Спеціалісти проводять безкоштовне УЗД щитовидної залози та безкоштовно надають ліки першої необхідності. Залучені і сімейні лікарі.

«Чимало людей виявили бажання пройти медобстеження. Це свідчить про важливість і необхідність таких виїздів. Отже, продовжуємо працювати та забезпечувати доступність медичних послуг на місцях», - підкреслив Сергій Борзов.