На Вінниччині триває реалізація ініціативи Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова щодо особистих зустрічей керівництва районної військової адміністрації із сім’ями Захисників та Захисниць.

Головна мета – допомога родинам військовослужбовців у вирішенні їхніх нагальних проблем.

Днями народний депутат України Ірина Борзова (Ірина Борзова Народний депутат України), депутат обласної Ради Тетяна Каменщук, начальник Могилів-Подільської районної військової адміністрації Юрій Яцук (Юрій Яцук голова Могилів-Подільської РДА), його заступники Світлана Антонюк та Володимир Рубанський зустрілися з сім’ями військовослужбовців Мурованокуриловецької та Яришівської громад.

Під час зустрічі сім’ї мали можливість поділитися своїми переживаннями та проблемами. Посадовці підкреслили, що не залишаться осторонь проблем та потреб членів сімей військовослужбовців та надалі будуть вживати всіх заходів для їх підтримки. Викликів та завдань чимало, але завдяки спільній праці результат обов’язково буде позитивним.

Після спілкування родини військовослужбовців отримали пакунки із продуктовими наборами від гуманітарного штабу Вінницької обласної військової адміністрації.

Працюємо задля Перемоги!