Використання новітніх технологій,сучасних форматів подання інформації з акцентом на інформаційні джерела в інтернеті – такі виклики сьогодення відтепер мають стати основними в роботі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації.

Сьогодні Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов разом із Першим заступником Наталею Заболотною та народним депутатом України Іриною Борзовою представив нового керівника Департаменту – Світлану Юзвак, яка  до цього займала посаду заступника начальника управління інформаційної діяльності Департаменту, завідувача відділу  по роботі із ЗМІ .

Очільник області побажав  новому керівникові  Департаменту плідної роботи по організації швидкого реагування на виклики військового часу: «Має бути миттєва реакція на виклики війни, інформація повинна швидко доноситись до людей у всіх куточках області: Від Піщанки і Студеної до Погребища і Оратова. Людям потрібно знати екстрену інформацію,- підкреслив Сергій Борзов,звертаючись до колективу Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації.

Світлана Юзвак (Лісунова), яка змінила на посаді Світлану Василюк (що керувала підрозділом майже 18 років поспіль) подякувала за довіру очолити інформаційну галузь Вінницької області у найважчий для країни час – в розпал війни з рф.

«Я докладу максимум зусиль для того, аби наш колектив використав усі можливості щоб підсилити інформаційну сферу. Інші напрямки діяльності нашого підрозділу не є настільки актуальними під час військового стану. Інформаційна війна триває, тож ми маємо протидіяти  ворожій пропаганді швидко і ефективно. Для цього ми докладемо максимум зусиль»,- запевнила новопризначений керівник Департаменту.

Наталя Заболотна, яка є куратором інформаційної сфери області, у вітальній настанові наголосила, що питання інформаційної політики сьогодні важливе як ніколи. 

«Найголовніше завдання обласної військової адміністрації – це бути лідером серед офіційних джерел, яким довіряють. Для цього ми мусимо удосконалити свою діяльність та використовувати сучасні формати подання інформації, які краще сприйматимуться громадянами Вінниччини». 

Народний депутат України Ірина Борзова,  вітаючи із призначенням, висловила сподівання, що новому керівництву вистачить сил та енергії на здійснення якісних змін у інформаційній політиці Вінницької області. 

«Сьогодні ми живемо в дуже складний час історії нашої держави. Зараз як ніколи раніше, важлива оперативна та ефективна комунікація влади із громадськістю, адже від цього залежить життя та безпека наших громадян», - зазначила Ірина Борзова – Кожен з нас на своєму робочому місці повинен докладати максимум зусиль, заради Перемоги України».