110-річчя від дня заснування підприємства «Вінницяоблводоканал». Сьогодні, 12 жовтня, Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов зустрівся з керівництвом та працівниками підприємства, аби привітати з цією непересічною датою.

 Начальник підприємства Дмитро Кістіон звертаючись до присутніх підкреслив, що попри важкі часи для всієї України, коли рашисти безжально нищать  її інфраструктуру, обласний водоканал працює в штатному режимі.

«Пишаємось нашими колегами з Києва, Миколаєва, Львова, Житомира, Сум, яких без сумніву вважаємо новими героями цієї війни», – зазначив керівник КП «Вінницяоблводоканал».

Під час воєнного стану підприємство щоденно піклується про жителів області, забезпечуючи якісною питною водою, а також цілодобово надає послуги із водовідведення та ліквідації аварійних ситуацій. Про щоденну робочу звитягу робітників і робітниць підприємства, про добрі справи, про свята і будні підприємства усі присутні мали змогу подивитись документальний фільм – презентацію.

«Завдяки вашій праці м. Вінниця та область цілодобово споживають очищену питну воду, не задумуючись звідки вона береться,- зауважив у вітальному слові Сергій Борзов.- Минулий понеділок нагадав нам усім 24 лютого – день, коли почалась війна і потрібно було приймати ряд важливих рішень. Хочу побажати вам віри в себе, в Збройні сили, в Україну!Ми все відновимо і все відбудуємо: буде і вода, і світло, і буде нова сильна Україна!

Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий також долучився до привітань, зазначивши, що усі часи мають свої особливості і свою специфіку: «Але за останні роки КП «Вінницяоблводоканал» вийшло на якісно новий рівень, втілючи новітні проекти із міжнародними партнерами. Тож бажаю стабільності в роботі а також добра і здоров’я вашим сім’ям», – побажав очільник обласної Ради.

Від  Вінницької міської Ради  привітав колектив підприємства заступник міського голови Микола Форманюк зауваживши, що у КП «Вінницяоблводоканал» попереду ще дуже багато важливої і цікавої роботи: «Після нашої перемоги у цій жорстокій війні будемо підтримувати і фінансувати програму  по очищенню головної водної артерії Вінниччини – річки Південний Буг. А зараз від Вінницької міської ради маю честь вручити сертифікат на 5 млн. грн. для вирішення нагальних проблем».

Найприємнішу частину зібрання – нагородження, розпочав Начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов, вручивши високу нагороду від Президента України Володимира Зеленського  - орден «За заслуги» ІІІ ступеня Бондарчуку Валерію Петровичу – працівнику підприємства.

Сергій Борзов та Вячеслав Соколовий в урочистій обстановці вручили Почесні грамоти  обласної військової адміністрації та обласної Ради кращим фахівцям галузі.

Варто зауважити, що водопровідно-каналізаційне господарство потребує значної і пильної уваги і в мирний час, проте під час війни відповідальність зростає в рази…

Україна сильна своїми  патріотами у всіх галузях! Український народ – непереможний!