Повідомлення про оприлюднення

проєкту регуляторного акту – розпорядження начальника Вінницької обласної військової адміністрації   «Про затвердження Положення про організацію та проведення конкурсу бізнес-планів для започаткування та ведення підприємницької діяльності». 

Розробник проекту:

Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку  Вінницької обласної військової адміністрації (21036, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7 (кімн. 823), тел. (0432) 66-14-24,

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Проєктом розпорядження «Про затвердження Положення про організацію та проведення конкурсу бізнес-планів для започаткування та ведення підприємницької діяльності» передбачається затвердити Положення про організацію та проведення конкурсу бізнес-планів для започаткування та ведення підприємницької діяльності, яке  визначає  механізм надання на конкурсних засадах з обласного бюджету  безповоротної безготівкової цільової фінансової підтримки юридичним особам та фізичним особам-підприємцям на започаткування та здійснення підприємницької діяльності.

Проєкт розпорядження та аналіз регуляторного впливу розміщено для ознайомлення на сайті обласної військової адміністрації www.vin.gov.ua в розділі «Діяльність/Регуляторна діяльність/Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів».

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту можна подавати протягом 1 місяця з дня оприлюднення проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції подаються до Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку  Вінницької обласної військової адміністрації за адресою: 21036, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7, к. 823, тел. (0432)66-14-24 або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.a,  та Державної регуляторної служби України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11 або на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..