Антикорупційна програма – це комплексний антикорупційний документ, що визначає процес управління корупційними ризиками з урахуванням ідентифікованих в організації корупційних ризиків та державної антикорупційної політики.

З метою забезпечення дотримання принципів прозорості і доступності,  вивчення та врахування громадської думки, відповідно до вимог Методології управління корупційними ризиками, затвердженої наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 28 грудня 2021 року № 830/21 «Про вдосконалення процесу управління корупційними ризиками», зареєстрованої  в  Міністерстві  юстиції  України  17  лютого  2022  року  за       № 219/37555, пропонуємо представникам громадськості та експертам з антикорупційної діяльності, які володіють знаннями про середовище обласної військової адміністрації та/або мають досвід роботи у сфері діяльності обласної військової адміністрації та/або у сфері запобігання та/або протидії корупції долучитися до публічного громадського обговорення проєкту Антикорупційної  програми  обласної  державної  адміністрації  на  2023 – 2025 роки.  

 

Коли відбудеться обговорення?

 

Орієнтовна дата: 07 квітня 2023 року о 10:00 у форматі Zoom.

Письмові зауваження та пропозиції до проекту Антикорупційної програми просимо надсилати до 05 квітня 2023 року на адресу електронної пошти Сектору з питань запобігання та виявлення корупції обласної військової адміністрації: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..  

 

Як взяти участь в обговоренні ?

 

Для того, щоб приєднатися до обговорення, Вам необхідно надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.:

  • прізвище, ім’я, по-батькові, адресу електронної пошти, номер мобільного телефону;
  • резюме або інформацію, викладена в довільній формі, про досвід в антикорупційній діяльності;
  • зауваження і пропозиції до проєкту Антикорупційної програми (за наявності).

 

Якщо у вас виникли додаткові питання про участь в обговоренні, Ви можете звертатися за номером телефону (0432) 65-17-66.

 

Контактна особа: Гусак Олег Іванович – завідувач Сектору з питань запобігання корупції Вінницької обласної військової адміністрації.

 

Матеріали для ознайомлення:

Антикорупційна програма 2023-2025. doc

Реєстр ризиків. doc