Повідомлення про оприлюднення проєкту розпорядження Начальника Вінницької обласної військової адміністрації «Про затвердження Місцевих правил плавання для малих, спортивних суден і водних мотоциклів та використання засобів для розваг в Вінницькій області»

Відповідно до статті 9 Закону України від 11 вересня 2003 року  № 1160-ІV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Управління дорожнього господарства обласної військової адміністрації повідомляє про розробку проєкту розпорядження Начальника Вінницької обласної військової адміністрації «Про затвердження Місцевих правил плавання для малих, спортивних суден і водних мотоциклів та використання засобів для розваг в Вінницькій області».

Проєкт розпорядження розроблено на виконання Закону України «Про внутрішній водний траснпорт» та наказу Міністерства інфраструктури України 07 липня 2022 року № 493 «Про затвердження Місцевих правил плавання для малих, спортивних суден і водних мотоциклів та використання засобів для розваг» щодо затвердження Місцевих правил плавання для малих, спортивних суден і водних мотоциклів та використання засобів для розваг в Вінницькій області.

Проєкт розпрядження із відповідним аналізом регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному веб-сайті обласної військової адміністрації (http://www.vin.gov.ua) не пізніше п’яти робочих днів з дня оприлюднення цього повідомлення.

З метою налагодження всебічного громадського обговорення просимо фізичних та юридичних осіб, їх об’єднання надсилати свої зауваження та пропозиції до проєкту рішення та аналізу регуляторного впливу протягом одного місяця з дня їх оприлюднення на офіційному веб-сайті обласної військової адміністрації (http://www.vin.gov.ua):

Поштою, за адресою: 21050, м. Вінниця, вул. Соборна 15-А, Управління дорожнього господарства Вінницької обласної військової адміністрації або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та представництва Державної регуляторної служби України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11 або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.