Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 року № 631 і від 11 жовтня 2016 року № 710».

Мета закупівлі: придбання боксерських рукавичок ADIDAS AIBA, бинтів боксерських Adidas або еквіваленту для аматорського боксу. Закупівля здійснюється для підготовки та участі у змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівня під егідою AIBA / IBA.

Закупівля проводиться відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі», постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року   № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

Замовник:  Департамент гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації

Ідентифікаційний код замовника в ЄДР: 43960389

Назва предмета закупівлі: Боксерські рукавиці Adidas з ліцензією AIBA або еквівалент, Бинти боксерські Adidas або еквівалент

Код за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015: 37430000-1 — Інвентар для боксу

Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-11-08-010919-a

Кількість товару: Боксерські рукавиці Adidas з ліцензією AIBA або еквівалент - 49 пар; бинти боксерські Adidas або еквівалент - 33 пари

Очікувана вартість предмета закупівлі: 181730 гривень

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувану вартість предмету закупівлі визначено у відповідності до наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18 лютого 2020 року № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з врахуванням кошторисних призначень та потреби.

Технічні, якісні характеристики до предмета закупівлі:

Боксерські рукавички ADIDAS AIBA для аматорського боксу або еквівалент.

Для підготовки та участі у змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівня під егідою AIBA / IBA.

Рукавички мають бути вагою 284 грами (приблизно 10 унцій) і 340 грамів (приблизно 12 унцій) з допуском 5% у бік зменшення або збільшення ваги, з яких шкіряна частина повинна важити не більше половини загальної ваги, а наповнення має важити не менше половини від загальної ваги. Також може бути допуск в 5% в сторону зменшення або збільшення відповідно.

Набивка має композитну структуру, виконану за технологією I-Protech ® - це композитний литий вкладиш із піни високого тиску IMF (Intelligent Mould Foam Technology), що забезпечує однорідний рівень поглинання удару, що гарантує ідеальний захист для рук.

Рукавички оснащені липкою застібкою (липучкою) (Velcro).

Застібка рукавичок повинна бути покрита стрічкою для рукавичок, максимум один раз обгорнутою навколо зап’ястної частини рукавичок, для уникнення нанесення порізів або подряпин противнику.

Стрічка для рукавичок повинна бути придбана у Офіційного ліцензіата AIBA / IBA.

Стрічка для рукавичок повинна бути шириною 5 см.

Спеціальна посилена манжета шириною 9,5 см. зі збільшеною жорсткістю з технологією Softpunch ®.

Шкіряна частина рукавичок повинна бути виготовлена з високоякісного матеріалу, такого як:

волова шкіра;

шкіра, категорія А:

інші види матеріалу еквівалентної якості повинні бути затверджені AIBA / IBA.

Великий палець рукавички пришивається до основи верхньою частиною з максимальною щілиною в десять (10) міліметрів.

Розпізнавальний знак Змагань або Логотип виробника можуть бути нанесені і відображені в таких місцях і в таких розмірах:

максимум 50 кв.см. на передній верхній частині кожної рукавички.

Офіційний логотип виробника може відображатися в таких місцях і в таких розмірах:

максимум 24 кв.cм на великому пальці кожної рукавички.

Заборонена будь-яка інша форма реклами, така як, але не обмежуючись такою як: зображувальний логотип, графічний знак, шрифтове зображення або назва виробника тощо..

Знак АІВА має бути розміщений на внутрішній частині рукавичок.

Кількість/Розмір: 

Кількість/Розмір: 

Колір: червоний 10 унцій - 15 пар; 12 унцій - 10 пар

Колір: синій 10 унцій - 15 пар; 12 унцій - 9 пар

 

Фото для зразку

Закупівля товару із встановленням посилання на торгову марку конкретного виробника викликана тим, що таке посилання є необхідним для здійснення товару, який за своїми анатомічними властивостями продукції прямо впливає на спортивні результати спортсменів та відповідає вимогам Технічних правил та правил змагань AIBA. Тому, для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії та ефективності, Замовник прийняв рішення про проведення закупівлі саме даного товару або еквіваленту.

Товар повинен бути оригінального виробництва (відповідного бренда, марки), не репліка! Товар повинен бути новим, раніше не використовуватись.

Товар повинен бути запакований у заводську упаковку. Якість має відповідати стандартам.

Бинти боксерські Adidas або еквівалент

Кількість: 33 пари

Колір: чорний

Бинти боксерські, виготовлені з плетеної стрічки (100% поліестер), що слабо розтягується, без використання AZO барвників. Присутня спеціальна петля для фіксації бинта на великому пальці. На іншому кінці липка стрічка для фіксації бинта на зап’ясті.

Довжина – 355 см, ширина – 5,7 см, липучка – 5 см.

Фото для зразку

Закупівля товару із встановленням посилання на торгову марку конкретного виробника викликана тим, що таке посилання є необхідним для здійснення товару, який за своїми анатомічними властивостями продукції прямо впливає на спортивні результати спортсменів та відповідає вимогам Технічних правил та правил змагань AIBA. Крім того, предмет закупівлі використовуватимуть як доповнення до вже наявного обладнання, а тому дуже важливо для сумісності із таким обладнанням чітко дотримуватись зазначених технічних вимог. Тому, для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії та ефективності, Замовник прийняв рішення про проведення закупівлі саме даного товару або еквіваленту.

Вибір моделі викликаний анатомічними властивостями продукції, що прямо впливають спортивні результати спортсменів, і вимогами Технічних правил та правил змагань AIBA

Товар повинен бути оригінального виробництва (відповідного бренда, марки), не репліка! Товар повинен бути новим, раніше не використовуватись.

Товар повинен бути запакований у заводську упаковку. Якість має відповідати стандартам.