03 жовтня  2023 року                       м. Вінниця                                              № 19

 

Про утворення комісії з надання

фінансової підтримки на зворотній

основі у вигляді пільгових кредитів

та затвердження Положення про неї

 

Відповідно до рішення 5 сесії обласної Ради 8 скликання від 26 лютого 2021 року № 68 «Про Програму розвитку особистих селянських, фермерських господарств, кооперативного руху на селі та дорадництва на 2021-2025 роки» (зі змінами) та з метою контролю за цільовим та ефективним використанням коштів обласного бюджету, виділених на кредитування фермерських, особистих селянських господарств та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів,

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Утворити комісію з надання фінансової підтримки на зворотній основі у вигляді пільгових кредитів Департаменту агропромислового розвитку обласної військової адміністрації у складі згідно з додатком 1.

 

  1. Затвердити Положення про комісію з надання фінансової підтримки на зворотній основі у вигляді пільгових кредитів Департаменту агропромислового розвитку обласної військової адміністрації, що додається.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника директора Департаменту – начальника управління прогнозування, бухгалтерського обліку, фінансового та організаційного забезпечення – головного бухгалтера Павлишена В.С.

 

 

Директор Департаменту   

Олег СІДОРОВ

 

 

Наказ N19.doc (41КВ)