НАКАЗ 

 

  03 серпня 2023 року                   м. Вінниця                                      № 12

 

Про затвердження Порядку організації

та проведення особистого прийому

громадян в Департаменті агропромислового

розвитку Вінницької обласної державної адміністрації

 

Відповідно до статті 40 Конституції України, статті 22 Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», для організації і проведення особистого прийому громадян в Департаменті агропромислового розвитку Вінницької обласної державної адміністрації

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Затвердити Порядок організації та проведення особистого прийому громадян в Департаменті агропромислового розвитку Вінницької обласної державної адміністрації, що додається.

 

  1. Відділу бухгалтерського обліку, звітності та фінансового, організаційного та цифрового забезпечення, контролю та зв’язків з громадськістю управління прогнозування, бухгалтерського обліку, фінансового та організаційного забезпечення Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної державної адміністрації (Людмилі Макарчук) подати цей наказ на державну реєстрацію до Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).
  2. Цей наказ набирає чинності після державної реєстрації у Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Київ) з моменту його оприлюднення.

       4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника директора Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної державної адміністрації – начальника управління прогнозування, бухгалтерського обліку, фінансового та організаційного забезпечення Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної державної адміністрації – головного бухгалтера Віталія Павлишена.

 

 

Директор Департаменту

агропромислового розвитку

Вінницької обласної державної

адміністрації  

Олег СІДОРОВ

 

 

Додаток.doc (18КБ)

Порядок.doc (21КБ)