НАКАЗ 

 

   «14» березня 2023 року                             м. Вінниця                                 № 9

 

Про визначення відповідальної особи

Департаменту агропромислового розвитку

Вінницької обласної військової адміністрації

за оприлюднення інформації у формі

відкритих даних

 

         Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» пункту 24 Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року № 835 (зі змінами),   пункту 6 Порядку підготовки та оприлюднення наборів даних, затвердженого наказом Начальника Вінницької обласної військової адміністрації від 02 грудня 2022 року № 2697, у зв'язку із ведення в дію штатного розпису Департаменту агропромислового розвитку Вінницької ОВА на 2023 рік наказом директора Департаменту від  24 січня 2023 року № 3 та враховуючи наказ директора Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації від  25 січня 2023 року № 5 «Про зміни у штатному розписі та скорочення посади»

 

НАКАЗУЮ:

  1. Визначити Людмилу ПОЛИСКАЛІНУ – головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, звітності та фінансового, організаційного та цифрового забезпечення, контролю та зв'язків з громадськістю управління прогнозування, бухгалтерського обліку, фінансового та організаційного забезпечення відповідальною особою Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністраці за оприлюднення інформації у формі відкритих даних.
  2. Оприлюднити наказ на офіційному веб-сайті Вінницької обласної військової адміністрації та на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних не пізніше робочого дня, що настає за днем після його видання.
  3. Визнати таким, що втратив чинність, наказ директора Департаменту агропромислового розвитку обласної військової адміністрації від 24 січня 2023 року № 3 «Про визначення відповідальної особи Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністраці за оприлюднення інформаціїу формі відкритих даних.
  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника директора Департаменту – начальника управління прогнозування, бухгалтерського обліку, фінансового та організаційного забезпечення – головного  бухгалтера Віталія ПАВЛИШЕНА.

 

 

Директор Департаменту

                                                Олег  СІДОРОВ