Зміст матеріалів винесених на обговорення:

– проєкт наказу Департаменту агропромислового розвитку  Вінницької обласної державної  адміністрації «Про затвердження Порядку відшкодування та Розміру фактичних витрат на копіювання або друк та виготовлення цифрових копій документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Департамент агропромислового розвитку Вінницької обласної державної адміністрації»

 

Мета проведення консультацій з громадськістю: збір пропозицій та зауважень до проєкту Порядку відшкодування та Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію в Департаменті агропромислового розвитку  Вінницької обласної державної адміністрації

Строк подання пропозицій та зауважень: до 19 червня 2023 року. 

 

Номер телефону, за яким надаються консультації з обговорюваного питання та приймаються пропозиції: (0432) 66-14-06. 

 

Контактна особа: Полискаліна Людмила Володимирівна – головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку, звітності та фінансового, організаційного та цифрового забезпечення, контролю та зв'язків з громадськістю управління прогнозування, бухгалтерського обліку, фінансового та організаційного забезпечення Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної державної адміністрації.

    

Електронна скринька для подання пропозицій в режимі електронного листування Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Письмові пропозиції надсилати за адресою: 21036 м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе,7, Департамент агропромислового розвитку  Вінницької обласної державної адміністрації,  каб. 804. 

 

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: після 19 червня 2023 року офіційному веб-сайті Вінницької обласної державної адміністрації www.vin.gov.ua.

 

Наказ.docx

Порядок.docx

Розмір витрат.doc