У ході візиту оглянуті сонячна електростанція в селі Березівка та введена в дію у грудні 2018 року мала гідроелектростанція на річці Мурафа. Також очільники відвідали село Гонтівка, де ознайомились з ходом виконання робіт по очистці та берегоукріпленню річки Лозова, правої притоки Мурафи. Даний проект фінансується за кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.
Також у рамках програми візиту відвідані:
обслуговуючий кооператив з переробки молока та виробництва йогуртів, село Борівка;
ТОВ «Бімол», яке виробляє тверді сири, сири сичужної групи та масло. За добу підприємство переробляє 30 тонн молочної сировини, для підвищення якості продукції використовується ручна технологія та натуральне копчення;
приватне підприємство «РЕНА-МП», що з 2016 року на території колишньої швейної фабрики «Чернівчанка» відродило пошиття робочого одягу. Замовлення підприємство отримує не лише від українських організацій, але й від закордонних замовників;
село Сокіл Чернівецького району, де оглянуті результати реалізації проектів, що фінансувались за рахунок державного та обласного бюджетів у 2018 році: реконструкція приміщення школи коштом ДФРР та місцевого бюджету та обладнання зони відпочинку, створення ігрового майданчику для дітей в рамках XV обласного Конкурсу проектів розвитку територіальних громад.
Підсумовуючи результати робочого візиту, Микола Ткачук та Володимир Мережко спільно з головою Чернівецької райдержадміністрації Олександром Сауляком, головою районної ради Василем Мельничуком та керівниками відділів і служб РДА провели нараду, в ході якої визначили основні пріоритетні напрямки соціально-економічного розвитку району, а саме: створення нових робочих місць, розвиток промислового сектору, налагодження роботи районного Центру надання адміністративних послуг, покращення ефективності проведення державних закупівель через систему Prozorro та залучення інвестицій.