Підприємствами харчової і переробної промисловості області за січень-листопад 2018 року до показників відповідного періоду 2017 року збільшено обсяги виробництва:

     - м’яса великої рогатої худоби свіжого чи охолодженого -  на 7,4% (11,5 тис. тонн);

    - м’яса великої рогатої худоби замороженого -  на 3,6% (1,6 тис. тонн)

    - виробів ковбасних – на 18,5% (7,1 тис. тонн);

    - соків яблучних – на 71% (2,8 млн. дал.);

    - овочів консервованих – на 21,5% (3 тис. тонн);

    - джемів та желе фруктових – на 21,4% (23,8 тис. тонн);

    - сирів тертих, не плавлених -  на  12,8% (9,9 тис. тонн);

    - печива солодкого – на 1% (13,4 тис. тонн);     

     - води не підсолодженої – на  14,8% (3 млн. дал.);

     -  води з додаванням цукру – на 9,4% (8 млн. дал.);

    - тістечок – на рівні минулого року (2,8 тис. тонн).