1. Розгляд проєкту «Внесення змін до генерального плану с. Новоселівка Брацлавської територіальної громади Тульчинського району, Вінницької області».

 

Замовник: Брацлавська селищна рада Тульчинського району Вінницької області

Розробник: ТОВ «Аналітика» м. Вінниця, ГАП – Гужва Л. П.

Рецензент: ТОВ «Стоколон» м. Вінниця, архітектор – Вакула Ю. І.

 

  1. Розгляд проєкту детального плану території на земельну ділянку орієнтовною площею 1,000 га державної власності 11.04 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури кадастровий номер 0524981500:04:001:0091 для будівництва полів фільтрації очисних споруд на території Борівської сільської ради Чернівецького району Вінницької області за межами населеного пункту.

 

Замовник: Чернівецька райдержадміністрація

Розробник: ТОВ «Вінекс» м. Вінниця, ГАП – Самойленко С. В. 

Рецензент: ТОВ «СБ-Стандарт», м. Вінниця, архітектор – Ломачевський В. С.

 

  1. Повторний розгляд проєктів Генерального плану та плану зонування села Соколова Хмільницького району Вінницької області

 

Замовник:  Хмільницька міська рада Вінницької області

Розробник: ТОВ «НВК «Світязь» м. Вінниця, ГАП – Солованюк М. Д.

Рецензент: ТОВ «Стоколон», м. Вінниця, архітектор – Вакула Ю. І.

 

По першому та третьому питанню порядку денного, за результатами обговорення та голосування, архітектурно – містобудівною радою було рекомендовано проєкти на доопрацювання та повторний розгляд. По другому питанню порядку денного, було рекомендовано проєкт на доопрацювання та затвердження із врахуванням зауважень рецензії, наданих відповідно до вимог чинного законодавства висновків органів державної влади, результатів громадського обговорення та рекомендацій Ради.