ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

16.04.2024

Вінниця

№ 244

 

Про проведення в області заходів,
пов’язаних з 38-ми роковинами
чорнобильської трагедії

  

Відповідно до Указу Президії Верховної Ради Української РСР від 09 березня 1990 року № 8985-XI «Про оголошення дня 26 квітня «Днем чорнобильської трагедії» рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня», з метою вшанування учасників  ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи, та з нагоди 38-х роковин Дня чорнобильської трагедії та Міжнародного дня пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф

НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити план заходів, пов’язаних з 38-ми роковинами чорнобильської трагедії, що додається.
  1. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради з виплатою грошової винагороди осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, згідно з додатком.
  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації профінансувати видатки, пов’язані з виплатою грошових винагород до Почесної грамоти облдержадміністрації та обласної Ради, придбанням квіткової продукції, проведенням заходів коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису.
  1. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

  

Перший заступник начальника
обласної військової адміністрації 

 Наталія ЗАБОЛОТНА

 

Завантажити. Додаток.doc (Розмір - 52КБ)