ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

10.04.2024

Вінниця

 № 233

 

Про утворення робочої групи із розроблення
проєкту обласної Програми створення
страхового фонду документації на період
з 2024 до 2026 року 

  

Відповідно до статті 23 Закону України «Про страховий фонд документації України», Положення про порядок формування, ведення та використання обласного (регіонального) страхового фонду документації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 року № 320, з метою реалізації державної політики у сфері створення і ведення страхового фонду документації області

НАКАЗУЮ:

  1. Утворити робочу групу із розроблення проєкту обласної Програми створення страхового фонду документації на період з 2024 до 2026 року (далі – робоча група) у складі, згідно з додатком 1.
  1. 2. Членам робочої групи до 01 травня 2024 року надати Державному архіву Вінницької області перелік документів за формою, згідно з додатком 2, щодо проведення будівельних (відбудовчих), аварійно-рятувальних та аварійно-відновлювальних робіт на об’єктах і спорудах, які мають важливе значення для сталого функціонування економіки області та підлягають закладанню до страхового фонду документації: систем життєзабезпечення населення, транспортних сполучень, об’єктах будівництва промислового і цивільного призначення, на техногенно та екологічно небезпечних об’єктах, об’єктах культурної спадщини з інформацією про культурні цінності, а також на продукцію господарського призначення.
  1. Державному архіву Вінницької області до 20 червня 2024 року розробити проєкт обласної Програми страхового фонду документації на період з 2024 до 2026 року та внести його в установленому порядку на розгляд обласної військової адміністрації.
  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації Сергія Здітовецького.

 

Начальник обласної
військової адміністрації 

    Сергій БОРЗОВ

 

Завантажити. Додатки.doc (Розмір - 71КБ)