Про затвердження Порядку стажування

громадян з числа молоді, які не перебувають

на посадах державної служби, в апараті

Вінницької обласної державної адміністрації

та структурних підрозділах Вінницької

обласної державної адміністрації без статусу

юридичної особи публічного права

 

Відповідно до частини дев’ятої статті 48 Закону України «Про державну службу», з метою ознайомлення з функціонуванням державної служби, а також набуття практичного досвіду виконання завдань та обов’язків державного службовця

НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити Порядок стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в апараті Вінницької обласної державної адміністрації та структурних підрозділах Вінницької обласної державної адміністрації без статусу юридичної особи публічного права, що додається.
  1. Визнати таким, що втратив чинність, наказ керівника апарату Вінницької обласної державної адміністрації від 27 червня 2019 року № 10-н-од «Про затвердження Порядку стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в апараті обласної державної адміністрації», зареєстроване в Головному територіальному управлінні юстиції у Вінницькій області 05 липня 2019 року за № 70/1724.
  1. Департаменту правового забезпечення Вінницької обласної військової адміністрації подати цей наказ на державну реєстрацію до Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).
  1. Цей наказ набирає чинності після державної реєстрації у Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Київ) з моменту його оприлюднення.
  1. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Керівник апарату обласної

військової адміністрації      

     Олександр КОХАНЕЦЬ

 

 

Завантажити. Порядок.doc (Розмір - 70КБ)

Завантажити. Додаток1. Анкета.doc (Розмір - 50КБ)

Завантажити. Додаток2. Заява.doc (Розмір - 38КБ)

Завантажити. Додаток3. План.doc (Розмір - 38КБ)

Завантажити. Додаток4. Довідка.doc (Розмір - 38КБ)