ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

11.12.2023

Вінниця

№ 1465

 

Про затвердження Програми

економічного і соціального розвитку

Вінницької області на 2024 рік

 

Відповідно до Законів України «Про засади державної регіональної політики», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», «Про правовий режим воєнного стану», «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни», статті 91 Бюджетного кодексу України та постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 року № 252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану»

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Затвердити Програму економічного і соціального розвитку Вінницької області на 2024 рік (далі – Програма), що додається.

 

  1. Структурним підрозділам обласної військової адміністрації, територіальним органам центральних органів виконавчої влади – виконавцям пріоритетів Програми щоквартально до 15 числа місяця наступного за звітним періодом надавати відповідальним за узагальнення та інформування звіти про результати реалізації Програми за окремими пріоритетами, згідно з додатком.

 

  1. Структурним підрозділам обласної військової адміністрації, відповідальним за узагальнення та інформування щоквартально до 20 числа місяця наступного за звітним періодом, надавати в електронному вигляді Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної військової адміністрації матеріали про стан виконання відповідного пріоритету Програми з детальним аналізом, переліком проблемних питань та пропозиціями щодо їх вирішення.

 

  1. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної військової адміністрації забезпечити щоквартально:

 

1)  узагальнення наданих матеріалів щодо виконання Програми;

2)  висвітлення на офіційному сайті обласної військової адміністрації інформації про виконання Програми за звітний період.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника, заступників начальника обласної військової адміністрації відповідно до розподілу обов’язків.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації 

Сергій БОРЗОВ

 

Завантажити. Програма.doc (Розмір - 569КБ)

Завантажити. Додаток.pdf (Розмір - 216КБ)