ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

17.11.2023

 Вінниця

№ 1395

 

Про затвердження звіту про проведення

інформаційного аудиту Вінницької

обласної військової адміністрації

 

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», постанов Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року № 835 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних», від 30 листопада 2016 року № 867 «Деякі питання оприлюднення публічної інформації у формі відкритих даних», наказів начальника обласної військової адміністрації від 02 грудня 2022 року № 2697 «Про набори даних Вінницької обласної військової адміністрації, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних», від 06 вересня 2023 року № 1182 «Про проведення інформаційного аудиту наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних у 2023 року», з метою забезпечення прозорої та підзвітної діяльності обласної військової адміністрації, реалізації права громадян на доступ до публічної інформації

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Затвердити звіт про проведення інформаційного аудиту Вінницької обласної військової адміністрації (далі – Звіт), що додається.

 

  1. Керівникам структурних підрозділів обласної військової адміністрації, Управлінню цифрової трансформації апарату обласної військової адміністрації, відповідно до повноважень, забезпечити виконання загальних рекомендацій Звіту.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Андрія Кавунця.

 

Начальник обласної

військової адміністрації

Сергій БОРЗОВ

Завантажити: Наказ № 1395.doc (Розмір 2 МВ)

Завантажити: Наказ №1395.pdf (Розмір 698 КВ)