ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

17.10.2023

Вінниця

№ 1308

 

Про проведення засідання членів

Конгресу місцевих та регіональних

влад при Президентові України

 

Відповідно до статті 17 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою сприяння налагодженню ефективної взаємодії державних органів влади з органами місцевого самоврядування з питань соціально-економічного розвитку територій шляхом вирішення нагальних проблем та напрацювання узгоджених рішень задля покращення безпечних умов життєдіяльності населення області

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Організувати засідання членів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України (далі – Конгрес) у Вінницькій області 24 жовтня 2023 року.

 

  1. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної військової адміністрації забезпечити проведення Конгресу, зазначеного у пункті 1 цього наказу, та профінансувати видатки коштом обласного бюджету, передбаченим на виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку Вінницької області на 2023 рік, затвердженої наказом начальника обласної військової адміністрації від 20 грудня 2022 року № 2875, згідно із кошторисом.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації Сергія Здітовецького.

 

Начальник обласної

військової адміністрації 

Сергій БОРЗОВ