ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

16.10.2023

 Вінниця

 № 1302

 

Про прийом делегації  

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Указу Президента України від 05 березня 2002 року № 217/2002 «Про Порядок здійснення зовнішніх зносин Радою міністрів Автономної Республіки Крим, місцевими державними адміністраціями», Протоколу про наміри Вінницької обласної державної адміністрації і Осієчко-Бараньскої жупанії Республіки Хорватія щодо розвитку торговельно-економічного, науково-технічного і гуманітарного співробітництва, з метою поглиблення співробітництва між регіонами та обміну досвідом у сфері ветеранської політики

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. 1. Прийняти 22–24 жовтня 2023 року офіційну делегацію Осієчко-Баранської жупанії Республіки Хорватія на чолі із жупаном Іваном Анушичем.

 

  1. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної військової адміністрації забезпечити загальну координацію, прийом, супровід, організацію візиту делегації та профінансувати видатки коштом обласного бюджету, передбаченим на виконання заходів Програми розвитку міжнародного та транскордонного співробітництва Вінницької області на 2021–2027 роки, затвердженої рішенням 45 сесії обласної Ради 7 скликання від 24 вересня 2020 року № 978 (зі змінами), згідно з кошторисом.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTО) Андрія Кавунця.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації 

Сергій БОРЗОВ