ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

27.09.2023

Вінниця

№ 1246

 

Про внесення змін до Критеріїв визначення підприємств,

установ і організацій, які мають важливе значення для

задоволення потреб територіальних громад

Вінницької області в особливий період

 

Відповідно до статей 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про правовий режим воєнного стану», указів Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», від 24 лютого 2022 року № 68/2022 «Про утворення військових адміністрацій», підпункту 4 пункту 2 Порядку та критеріїв визначення підприємств, установ і організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від  27 січня 2023 року № 76.

НАКАЗУЮ:

  1. Внести зміни до Критеріїв визначення підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для задоволення потреб територіальних громад Вінницької області в особливий період, затверджених наказом Вінницької обласної військової адміністрації від 24 березня 2023 року № 467, зареєстрованих у Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Київ) 03 квітня 2023 року за № 54/912, виклавши їх у новій редакції, що додаються.
  1. Департаменту правового забезпечення Вінницької обласної військової адміністрації подати цей наказ на державну реєстрацію до Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).
  1. Цей наказ набирає чинності після державної реєстрації у Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Київ) з моменту його оприлюднення.
  1. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Начальник Вінницької обласної

військової адміністрації                                                    

    Сергій БОРЗОВ

 

Завантажити. Додаток.doc (Розмір - 41КБ)

Завантажити. Додаток.pdf (Розмір - 801КБ)