ВІННИЦЬКА

ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

ТАКТИЧНА ГРУПА

 «ВІННИЦЯ»

НАКАЗ

 

 25.09.2023                           Вінниця                         № 1232 / 21

 

Про заборону торгівлі на території області

алкогольними напоями та речовинами,

виробленими на спиртовій основі

 

 

Відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», пункту 13 частини першої статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Порядку заборони торгівлі зброєю, сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, в умовах правового режиму воєнного стану в Україні або окремих її місцевостях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від  29 грудня 2021 року № 1457

 

НАКАЗУЄМО:

 

  1. Заборонити з 27 вересня 2023 року до закінчення воєнного стану на території області продаж суб’єктами господарювання алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі:

 

з 22 год. 00 хв. до 06 год. 00 хв. громадянам;

 

цілодобово громадянам під час несення служби у правоохоронних органах, Збройних Силах, Національній гвардії, територіальній обороні, інших військових формуваннях та особам зі зброєю.

 

  1. Довести цей наказ до виконання органам місцевого самоврядування та Головному управлінню Національної поліції у Вінницький області. 

 

  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації забезпечити негайне інформування, зокрема через засоби масової інформації, суб’єктів господарювання та населення про заходи, запроваджені цим наказом.

 

  1. Визнати таким, що втратив чинність, наказ начальника обласної військової адміністрації та військового командування від 08 червня 2022 року № 564 / 88 «Про заборону торгівлі на території області алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі».

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації Сергія Здітовецького.

 

Начальник обласної                                         

військової адміністрації 

                                Сергій БОРЗОВ  

Командир тактичної групи

«Вінниця»

                                            Іван ГАРАЗ

 

Додаток.pdf (486 KB)