ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

15.08.2023

Вінниця

№ 1121

 

Про затвердження списку членів сімей

загиблих при виконанні службових обов’язків

працівників органів внутрішніх справ та

поліцейських, які мають право на одержання

одноразової матеріальної допомоги

 

 

Відповідно до статей 20 та 22 Бюджетного кодексу України, статті 23 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Порядку використання коштів обласного бюджету для надання одноразової матеріальної допомоги сім’ям працівників органів внутрішніх справ та поліцейських Вінницької області, які загинули при виконанні службових обов’язків, затвердженого наказом начальника обласної військової адміністрації від 04 листопада 2022 року № 2379, зареєстрованого Центрально-Західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Хмельницький) 10 листопада 2023 року за № 40/343,

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Затвердити список членів сімей загиблих при виконанні службових обов’язків працівників органів внутрішніх справ та поліцейських, які мають право на одержання одноразової матеріальної допомоги, що додається.

 

  1. Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної військової адміністрації здійснити виплату одноразової матеріальної допомоги особам, зазначеним у пункті 1 цього наказу в межах коштів, передбачених в обласному бюджеті на відповідні цілі.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Начальник обласної
військової адміністрації

Сергій БОРЗОВ