ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

21.08.2023

Вінниця

№ 1135

 

Про повернення культової будівлі

 

Відповідно до Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації», Постанови Верховної Ради України від 23 квітня 1991 року № 988-XIІ «Про порядок введення в дію Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації», враховуючи клопотання релігійної організації «Релігійна громада Різдва Пресвятої Богородиці с. Володіївці Чернівецького району Вінницько-Барської єпархії Православної церкви України» від 08 серпня 2023 року № 007,

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Повернути у власність релігійної організації «Релігійна громада Різдва Пресвятої Богородиці с. Володіївці Чернівецького району Вінницько-Барської єпархії Православної церкви України» храм Різдва Пресвятої Богородиці, що розташований за вул. Миру, буд. 10 у с. Володіївці Могилів-Подільського району Вінницької області.

 

  1. Управлінню у справах національностей та релігій обласної військової адміністрації здійснити передачу храму Різдва Пресвятої Богородиці за актом приймання-передачі.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Начальник обласної                                                                  
військової адміністрації 

Сергій БОРЗОВ