ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

15.08.2023

Вінниця

№ 1119

 

Про повернення культової будівлі

 

Відповідно до Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації», Постанови Верховної Ради України від 23 квітня 1991 року № 988-XI «Про порядок введення в дію Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації» та клопотання релігійної організації «Релігійна громада храму Святителя Миколая с. Зведенівка Джуринської ТГ Жмеринського району Вінницько-Барської єпархії Православної церкви України» від 20 квітня 2023 року №002

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Повернути у власність релігійної організації «Релігійна громада храму Святителя Миколая с. Зведенівка Джуринської ТГ Жмеринського району Вінницько-Барської єпархії Православної церкви України» храм Святителя Миколая, що розташований за вул. Попелівська, буд. 81 у с. Зведенівка Жмеринського району Вінницької області.

 

  1. Управлінню у справах національностей та релігій обласної військової адміністрації здійснити передачу храму Святителя Миколая за актом приймання-передачі.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації 

Сергій БОРЗОВ