НАКАЗ

 

09.08.2023

          Вінниця

            № 1090

 

Про внесення змін до Порядку

використання коштів обласного

бюджету для здійснення компенсаційної

виплати за навчання учасників бойових

дій та їхніх дітей

 

Відповідно до статей 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 20, 22, 91 Бюджетного кодексу України, законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 року № 252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану», Обласної цільової програми підтримки учасників бойових дій, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України на 2022–2026 роки, затвердженої рішенням 15 сесії Вінницької обласної Ради 8 скликання від 24 грудня  2021 року № 298

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Внести зміни до Порядку використання коштів обласного бюджету для здійснення компенсаційної виплати за навчання учасників бойових дій та їхніх дітей, затвердженого наказом начальника Вінницької обласної військової адміністрації від 04 листопада 2022 року № 2378, зареєстрованого у Центральному-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Хмельницький) 14 листопада 2022 року за № 42/345, виклавши його у новій редакції, що додається.

 

  1. Департаменту правового забезпечення Вінницької обласної державної адміністрації подати цей наказ на державну реєстрацію до Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).

 

  1. Цей наказ набирає чинності після державної реєстрації у Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Київ) з моменту його оприлюднення.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталю ЗАБОЛОТНУ.

 

Начальник Вінницької обласної

військової адміністрації

Сергій БОРЗОВ

Додаток.pdf (67 КБ)

 

Завантажити. Порядок.doc (Розмір - 65КБ)